Amire Isufi

Ju prezantojmë kandidaten, Mr.sc Amire Isufi

Amire Isufi, e lindur më 21 nëntor 1983, në Gjilan, ka përfunduar studimet në Fakultetin Ekonomik, drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet, ndërkaq studimet post-diplomike në po të njejtin drejtim, duke fituar titullin Mr.sc i Shkencave Ekonomike.

Amirja ka qene pjesë e ekipeve punuese në disa institucione komunale dhe qeveritare, duke krijuar një përvojë të mirë pune.

Amirja rrjedh nga një familje intelektualësh dhe veprimtarësh e kontributdhënës të vendit, para dhe pas luftës.

Ambicjet e saja për karrierën dhe politikën janë shumë premtuese.

Kandidimi i saj në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn