Sportistët, përfshirë legjendat, veteranët e punëtorët sportivë, na kanë bërë nder me rezultatet e mëdha, për ta fuqizuar epitetin e Gjilanit.

Sportistët, përfshirë legjendat, veteranët e punëtorët sportivë, na kanë bërë nder me rezultatet e mëdha, për ta fuqizuar epitetin e Gjilanit – Kryeqytet i Sportit. Arsyeja e vonesës në rindërtimin e Stadiumit të Qytetit është kërkesa e UEFA-s që ky Stadium të bëhet sipas kategorisë 4 b dhe pas harmonizimit të projektit me shtëpinë më […]

Profesionistët shëndetësorë dhe ata të mirëqenies sociale i falënderoj për besimin që ma kanë dhënë gjithmonë. Këtë besim e kam ruajtur duke bashkëpunuar për të mirën e qytetarëve.

Profesionistët shëndetësorë dhe ata të mirëqenies sociale i falënderoj për besimin që ma kanë dhënë gjithmonë. Këtë besim e kam ruajtur duke bashkëpunuar për të mirën e qytetarëve. Faleminderit tri institucionet shëndetësore në Gjilan që në periudhën e përballjes me pandeminë, kanë treguar angazhim maksimal, QRSHP-së, SPGJ-së dhe QKMF-së. Brenda kësaj kohe, përveç tjerash, i […]