Avdi Aziri

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe Mr. Avdi Aziri

Avdi Aziri, i lindur më 22 janar 1967 në Pogragjë, ka përfunduar fakultetin e shkencave të kriminalistikës në Univerziteti Sarajevës, dega në Prishtinë (2006), fakulteti juridik në Universiteti, AAB,në Prishtinë (2008), ndërkaq studimet master në drejtimin juridiko-penal i përfundoi në vitin 2010.

Në vitet 2008-2012, Avdi Aziri ishte drejtor i bordit të organizatës joqeveritare Iniciativa Qytetare Për Hulumtim dhe Zhvillim “Sfera”.

Ndërkaq, në vitet 2013-2016 ishte themelues dhe bashkëdrejtues i iniciativës “PËR GJILANIN”.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn