Avdulla Demiri

Ju prezantojmë veprimtarin e hershëm për liri dhe pavarësi, Avdulla Demiri

Avdulla Demiri, veprimtar i hershëm, për liri dhe pavarësi.

I përndjekur dhe i burgosur, nga rexhimi serb, për shkak të organizimit dhe kundërshtimit, në forma të dryshme.

Njëri ndër themeluesit e Nëndegës së LDK-së, në fshatrat: Haxhaj, Demiraj dhe Selishtë.

I pa lëkundur, në orientimin djathtas, kah vlerat europerëndimore.

Aktualisht është delegat, i Kuvendit të Degës së LDK-së, në Gjilan dhe kryetar i Këshillit, të fshatit Demiraj.

Avdullahu do të jetë zë i fuqishëm i gjithë Grykës së Karadakut.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn