Bashkim Bislimi

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe tekniku i radiologjisë, Bashkim Bislimi

Bashkim (Jetullah) Bislimi, i lindur më 1 maj.1975, në Dobërçan, është teknik medicinal dhe teknik i radiologjisë, prefesione të cilat i ushtron tassh e dy dekada me plot zell e përkushtim.

Përgjatê këtyre viteve ka ndjekur trajnimin profesional lidhur me emergjencat shëndetësore, ku është çertifikuar nga IMC.

Në vitet 2000-2003 shërben në Emërgjencën e Spitalit të Përgjithshëm, ndërkaq nga viti 2003 ka filluar trajnimin 6-mujor për teknik të radiologjie (Ro), ku edhe çertifikikohet.

Nga viti 2003 punon në Repartin e Radiologjisë, ku per dhjet vite radhazi e ka udhëhequr repartin.

Nga viti 2019 punon njëkohësisht edhe në Sëis Clinique.

Është i martuar dhe ka tre fëmijë,

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn