Besim Guda

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe kardiologu, Dr. Besim Guda

Dr. Besim Guda, i lindur më 20 shkurt 1967, ka përfunduar fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës (1994).

Në vitet 1997-2001 ka qenë specializant i mjekësisë interne, në Universitetin e Prishtinës.

Më 2007 e përfundon specializimin e kardiologjisë në Universitetin e Shkupit në Maqedoni.

Nga viti 1997 punon në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit.

Gjatë karrierës së tij gati 30-vjevare, dr. Besim Guda u doli në ndihmë mijëra pacientëve të Gjilanit në cdo kohë. I tillë vazhdon të jetë edhe sot. Humanist e profesionist i rrallë i fushës.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn