Driton Nuhiu

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe ekonomisti, Driton Nuhiu Driton Nuhiu, i lindur më 7 prill 1986, në Gjilan, studimet bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Hasan Prishtina”. Dritoni është anëtar i LDK-së që nga viti 2003 dhe deri më tani ka ushtruar një varg funksionoesh politike. Ka qenë anëtar dhe […]

Sami Ahmeti

Ju prezantojmë ish-ushtarin e UÇK-së, Sami Ahmeti Sami Ahmeti, i lindur më 26 dhjetor 1967, ka kryer studimet bachelor dhe master për ekonomi, në drejtimin Menaxhment. Gjatë viteve të 90’ta është bërë pjesë e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe që nga anëtarësimi në LDK, mori pjesë në aktivitete të ndryshme duke përfshirë edhe angazhimin në […]

Teuta Xhemajli-Suliqi

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe edukatorja, Teuta Xhemajli-Suliqi Teuta Xhemajli-Suliqi, e lindur më 23 shkurt të vitit 1970 në Gjilan, ka diplomuar në Fakultetin e Edukimit dhe mbetet një kontribuese e palodhshme si edukatore e suksesshme mbi 10 vite. Me dëshirën e madhe për dije dhe vazhdim të avansimit profesional dhe intelektual, aktualisht […]

Latif Maliqi

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe tekniku i makinerisë, Latif Maliqi Latif Maliqi, i lindur më 3 shkurt 1972, është teknik i makinerisë. Lata është sinonim i njeriut i cili angazhohet në cdo kohë për të mirën e përgjithshme. Është aktivist i kahmotshëm i LDK-së, duke ushtruar pozita politike se Nënkryetar i Nëndegës në […]