Sportistët, përfshirë legjendat, veteranët e punëtorët sportivë, na kanë bërë nder me rezultatet e mëdha, për ta fuqizuar epitetin e Gjilanit.

Sportistët, përfshirë legjendat, veteranët e punëtorët sportivë, na kanë bërë nder me rezultatet e mëdha, për ta fuqizuar epitetin e Gjilanit – Kryeqytet i Sportit. Arsyeja e vonesës në rindërtimin e Stadiumit të Qytetit është kërkesa e UEFA-s që ky Stadium të bëhet sipas kategorisë 4 b dhe pas harmonizimit të projektit me shtëpinë më […]

Profesionistët shëndetësorë dhe ata të mirëqenies sociale i falënderoj për besimin që ma kanë dhënë gjithmonë. Këtë besim e kam ruajtur duke bashkëpunuar për të mirën e qytetarëve.

Profesionistët shëndetësorë dhe ata të mirëqenies sociale i falënderoj për besimin që ma kanë dhënë gjithmonë. Këtë besim e kam ruajtur duke bashkëpunuar për të mirën e qytetarëve. Faleminderit tri institucionet shëndetësore në Gjilan që në periudhën e përballjes me pandeminë, kanë treguar angazhim maksimal, QRSHP-së, SPGJ-së dhe QKMF-së. Brenda kësaj kohe, përveç tjerash, i […]

Jam i lumtur që bashkë me partnerët vendorë e ndërkombëtarë, Gjilanit i kemi sjell miliona investime gjatë këtij mandati në bujqësi.

Jam i lumtur që bashkë me partnerët vendorë e ndërkombëtarë, Gjilanit i kemi sjell miliona investime gjatë këtij mandati në bujqësi. E kemi filluar me Inkubatorin e agro-biznesit, ndërsa po punojmë që ta shndërrojmë në Institut bujqësor për nevoja të fermerëve të rrafshit të Kosovës dhe Kosovës Lindore. Ujitja e tokave bujqësore është program që […]

Takim rasti në Bilinicë.

Takim rasti në Bilinicë. Rezultatet e para të fitores plebishitare në dy palë zgjedhje i kam marrë nga ky fshat. Pas realizimit të projektit të rrugës, ujësjellësit e kanalizimit, kanë mbetur edhe disa rrugica dhe pak investim në fushën e sportit, të cilat do të bëhen shpejt në mandatin e ri. Ju falëmnderit shumë për […]