Fatmir Hoxha

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe afaristi, Fatmir Hoxha

Fatmir Hoxha, i lindur më 1 janar 1965, në Gjilan, rrjedh nga një familje nga Cernica e cila dha shumë patriotë për cështjen kombëtare dhe lirinë e Kosovës.

Është ekonomist me profesion dhe me përvojë të gjatë e të suksesshme në biznes.

Fatmiri është anëtar i devotshëm i LDK-së që nga viti 1989, kurse në strukturat e LDK nga viti 1996.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2013 u zgjodh asamblist i Kuvendit Komunal në Gjilan.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn