Faton Hasani

Ju prezantojmë studiuesin e shkencave politike, Faton Hasani

Faton Hasani, i lindur më 27 prill 1986, është Bachelor në Shkenca Politike dhe Admnistratë Publike.

Fatoni që nga mosha e re vazhdimisht ka qenë aktiv në jeten shoqërore dhe politike.

Nga viti 2016 Fatoni ushtron detyrën e menaxherit tek H.S.M- SH.P.K në Gjilan.

Fatoni është i martuar dhe ka një vajzë.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn