Fitim Sylejmani

Ju prezantojmë afaristin, Fitim Sylejmani

Fitim Sylejmani, i lindur më 22 qershor 1990, ka perfunduar studimet në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtines, drejtimin Dizajn Grafik.

Fitimi Sylejmani është sipërmarrës i ri dhe menagjon me shumë sukses dy kompani private me mbi 15 puntorë.

Aktivitetin politik e ka filluar qe nga mosha 18-vjecare.

Nga viti 2014 është pjesë e strukturave të LDK-së. Fitimi është sekretar në Nëndegën e LDK’së në Dardania 2, për dy mandate.

Në vitin 2013 ka perfunduar shkollën për Media të Reja (Neë Media School) dhe është certifikuar nga National Democratic Institute (NDI) Kosovo. Pra, është profesionist për Social Media.

Fitimi është përgjegjës dhe menagjon me Rrjetet Sociale të LDK-se, Dega Gjilan, si pjesë e Zyrës për Marrëdhënie me Publikun.

Ka bashkepunuar profesionalisht për social media dhe dizajn me shumë OJQ si NDI, KDI, FCDK, KKC, etj.

Fitimi është aktivist për të drejtat e kafshëve. Hobi ka motociklizmin dhe teknologjinë.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn