Herolind Ramadanin

Ju prezantojmë Herolind Ramadanin, master i arkitekturës

Herolind Ramadani u lind në Gjilan më 23 prill 1996.

Ka mabruar studimet bachelor dhe magjistraturën në Kolegjin UBT në drejtimin arkitekturë.

Është magjistër i arkitekturës dhe profesionin e tij e ushtron me plot profesionalizëm që nga viti 2017.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn