Isa Musliji

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe magjistri i Kulturës Fizike, Mr. Isa Musliji

Isa Musliji, i lindur më 7 nëntor 1977, në Gjilan, ka përfunduar studimet themelore dhe post-diplomike në Fakultetin e Kulturës Fizike pranë Universitetit të Prishtinës.

Për disa vite me radhë punoi profesor në disa shkolla të qytetit, si dhe ka udhëhequr një shkollë të futbollit.

Aktualisht është drejtor në institucionit edukativo-arsimor parashkollor “Poema”.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn