Blog Single

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking

Blog Single

Driton Nuhiu

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe ekonomisti, Driton Nuhiu

Driton Nuhiu, i lindur më 7 prill 1986, në Gjilan, studimet bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Hasan Prishtina”.

Dritoni është anëtar i LDK-së që nga viti 2003 dhe deri më tani ka ushtruar një varg funksionoesh politike.

Ka qenë anëtar dhe Kryetar i Forumit të Rinisë në Zabel, anëtar dhe sekretar i Kryesisë së Nëndegës Zabeli, anëtar dhe Nënkryetar i Forumit të Rinisë në Gjilan, anëtar i Këshillit të Përgjithshem të Forumit të Rinisë në nivelin qendror, si dhe Kryetar i Komisionit për Rini, Dega Gjilan.

Dritoni tash e dy mandate udhëheq me Komisionin Komunal të Aksionarëve në NPL” Tregu” Gjilan.

Gjatë kësaj periudhe, ka punuar edhe në disa projekte si: Project officer në Projektin:Youth in agribusiness-Esat Economic Region, Finance and Adminstration officer në projektin SocialHub si dhe Project Manager në projektin Supporting agri-rural economic and infrastructural development.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!