Latif Maliqi

Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe tekniku i makinerisë, Latif Maliqi

Latif Maliqi, i lindur më 3 shkurt 1972, është teknik i makinerisë.

Lata është sinonim i njeriut i cili angazhohet në cdo kohë për të mirën e përgjithshme.

Është aktivist i kahmotshëm i LDK-së, duke ushtruar pozita politike se Nënkryetar i Nëndegës në Malishevë e Kryetar i Nëndegës, ndërkaq së fundmi është zgjedhur me votë demokratike Kryetar i Këshillit të fshatit Malishevë, pozitë të cilën e mban ende.

Aktualisht është menaxher i kompanisë familjare “Gris -Tr”.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn