Leutrim Bllaca

Ju prezantojmë inxhinierin e ndërtimtarisë, Leutrim Bllaca

Leutrim Bllaca, i lindur në Gjilan, është inxhinier i ndërtimtarisë, tani në përfundim të studimeve Master pranë fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës.

Leutrimi është nënkryetar i Forumit të Rinisë i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Dega Gjilan.

Plani i Leutrimit është të kemi një zhvillim sa më të mirë e qytetit të Gjilanit dhe rrethinës.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn