Meral Sadriu-Vokshi

Ju prezantojmë ekonomisten, Meral Sadriu-Vokshi

Meral Sadriu-Vokshi, e lindur më 3 dhjetor 1984, ka përfunduar Fakultetin Ekonomik, në Universitetin “Hasan Prishtina”.

Pas përfundimit të studimeve, Merali ka ushtruar një sër veprimtarish profesionale.

Në periudhën 2006-2013, ka qenë zyrtare financiare në Procredit Bank, ndërkaq në vitet 2014-2015 ka punuar në kompaninë Remateks Sh.a, për të vazhduar në kompaninë SAS, në sektorin e administratës.

Në vitin 2020 është emëruar kryesuese e Komisionit të Aksionarëve në kompaninë Eco-Higjiena, pjesa publike.

Në shtator 2020 është emëruar drejtoreshë për Buxhet dhe Financa, në Komunën e Gjilanit.

Kandidimi i saj në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn