Shemsedin Elezi

Ju prenzatojmë kandidatin, Mr. Shemsedin Elezi

Shemsedin Elezi, i lindur më 13 gusht 1970, në Zhegër, ka mbaruar Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës, për të përfunduar pastaj edhe Master – Menagement.

Është pjesëmarrës i dhjetëra trajnimeve nga organizata prestigjioze vendore e ndërkombëtare.

Për pesë vite ishte kryetar i Këshillit të Zhegrës, duke u vlerësuar lartë nga qytetarët për angazhim e transparencë.

Merr pjesë në këto zgjedhje lokale, pas një performance të vlerësuar lartë dhe përvoje domethënëse si asamblist në Kuvendin Komunal të Gjilanit, në këtë mandat që po përfundon.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn