Valdrin Halimi

Ju prezantojmë rokerin e ‘papërmirësueshëm’, Valdrin Halimi

Valdrin Halimi, i lindur më 20 nëntor 1989, është master/profesional në Sound Engineer Academy Institute në Londër.

Valdrini, që nga viti 2005, merret aktivisht me muzikë si solist i rock band’it “The Collective”. Është roker i pa ‘përmirsueshëm’ 😁

Në vitet 2013-2015, Valdrini ka qenë anëtar i Senatit të Universitetit “Hasan Prishtina”.

Në vitin 2014, Valdrin Halimi përmes procesit demokratik të votimit, zgjidhet kryetar i Këshillit të Veprimit Rinor Lokal (KVRL), në Gjilan.

Tash e dy vjet punon me plot profesionalizëm në fushën e PR’it, në Zyrën e Kryetarit, në Gjilan.

Valdrin Halimi është anëtar i LDK-së prej vitit 2002.

Kandidimi i tij në këto zgjedhje, i bën nder LDK’së dhe Gjilanit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn