Takim rasti në Bilinicë.

Takim rasti në Bilinicë. Rezultatet e para të fitores plebishitare në dy palë zgjedhje i kam marrë nga ky fshat. Pas realizimit të projektit të rrugës, ujësjellësit e kanalizimit, kanë mbetur edhe disa rrugica dhe pak investim në fushën e sportit, të cilat do të bëhen shpejt në mandatin e ri. Ju falëmnderit shumë për besimin. Do të mbetem gjithmonë, Luta i Juaj!

(Takimi është organizuar në formatin 50 persona në ambient të hapur, sipas rregullave anti-COVID-19).

#LDKGjilan #LDK160

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn