HYRJE

Programi Qeverisës i Lidhjes Demokratike të Kosovës përmban parimet mbi të cilat mbështetet filozofia e veprimit politik të LDK-së. Këto parime janë frymëzuar nga vlerat dhe përvoja e LDK-së, nga nevojat, prioritetet dhe interesat lokale dhe nacionale, si dhe nga parimet e Partive Popullore Evropiane.

KONTEKSTI

Komuna e Gjilanit gjendet në pjesën juglindore të Kosovës, regjioni i Anamoravës. Qyteti ka pozitë të përshtatshme gjeografike dhe kjo i mundëson lidhje të mira me qendrat tjera të Kosovës dhe të rajonit.

OBJEKTIVAT PROGRAMORE

Misioni ynë: Vazhdojmë bashkarisht me qytetarët të arrijmë kualitet të lartë të jetesës duke ofruar shërbime të përgjegjshme, moderne dhe efektive.

GJILANI PËR TË GJITHË

KANDIDATËT

Smiley face
Ju prezantojmë bartësin e listës sonë fituese, Avdyl Aliun ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet kryetari i të rinjve, Gentrit Murseli ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë kandidaten, Mr. Shpresa Kurteshi-Emini ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe afaristi, Fatmir Hoxha ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë magjistrin e Shkencave Juridike Administrative, Bardhyl Syla ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe Deniza Limani, master i drejtimit Kushtetues-Administrativ ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë inxhinierin e bujqësisë, Ramiz Ramadani ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë arkitektin, Imran Haziri ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe profesoresha e anglishtes, Aferdita Balaj-Ajdini ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe kardiologu, Dr. Besim Guda ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe ekonomisti, Muhadin Haziri ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë kandidaten, Diana Toska ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe ekonomisti, Driton Nuhiu ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë ish-ushtarin e UÇK-së, Sami Ahmeti ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe edukatorja, Teuta Xhemajli-Suliqi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe tekniku i makinerisë, Latif Maliqi ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë studiuesin e shkencave politike, Faton Hasani ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë kandidaten tonë, Jehona Maliqi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe magjistri i Kulturës Fizike, Mr. Isa Musliji ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe ekonomisti e afaristi, Rijad Elezi ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë ekonomisten, Meral Sadriu-Vokshi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe Mr. Avdyl Jerliu ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe prof. Mizafere Ismajli ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe studentja e dy fakulteteve, Gresa Avdiu ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë Atdhe Murtezin, master i shkencave ekonomike ... më shumë
Smiley face
Ju prenzatojmë kandidatin, Mr. Shemsedin Elezi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe profesoresha e anglishtës, Drenushë Maloku ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë inxhinierin e ndërtimtarisë, Leutrim Bllaca ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë veprimtarin e hershëm për liri dhe pavarësi, Avdulla Demiri ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe prof. Drita Maliqi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe tekniku i radiologjisë, Bashkim Bislimi ... më shumë
Smiley face
Listës fituese të LDK-së i bashkohet edhe Mr. Avdi Aziri ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë kandidaten, Mr.sc Amire Isufi ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë afaristin, Fitim Sylejmani ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë rokerin e 'papërmirësueshëm', Valdrin Halimi ... më shumë
Smiley face
Listën e kandidaturave të LDK-së e përmbush gazetarja, Kadime Berisha - Maloku ... më shumë
Smiley face
Ju prezantojmë Herolind Ramadanin, master i arkitekturës ... më shumë
Smiley face

Shfleto programin qeverisës